PAK ve PSK'den Peşmerge Zehra için taziye ziyareti

PAK ve PSK'den Peşmerge Zehra için taziye ziyareti

Bugün 23.02.2019 PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik ve PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, PAK ve PSK üye ve yöneticilerinden oluşan bir heyetle Peşmerge Zehra'nın taziyesindeydi.

A+A-

Bilindiği üzere Kürdistan Demokrat Partisi-Türkiye'nin ilk kadın üyesi ve Peşmerge Zehra adıyla tanınan Zehra Yiğit, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 77 yaşında hayata gözlerini yummuştu.

Bugün 23 Şubat Cumartesi,  PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik ve PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, Yurtsever Devrimci İttifak'tan oluşan bir heyetle Peşmerge Zehra'nın vefatı münasebetiyle taziye ziyaretinde bulundular.

Heyette, Özçelik ve Bozyel'e PAK Genel Başkan Yardımcısı Nurulah Timur, Yurtsever Demokrat İttifak'ın yanısıra, Mardin Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Demir, Kızıltepe Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Ünal ile Diyarbakır Kayapınar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Ekinci de eşlik edenler arasındaydı.

Özçelik ve Bozyel ve İttifak adayları ve destekçileri, Zehra Yiğit'in ailesi, sevenleri ve tüm Kürt halkına başsağlığı dileklerini ilettiler.

taziye2.jpgtaziye2-001.jpgtaziye3.jpgtazxiye4.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.