PAK HEYETİ İSTANBUL'DA İBDF’Yİ ZİYARET ETTİ

PAK HEYETİ İSTANBUL'DA İBDF’Yİ ZİYARET ETTİ

.

A+A-

PAK Gn. Bşk Yardımcısı Kasım ERGÜN, Meclis Üyesi Seyid BAYRAM ve PAK İstanbul Temsilcisi Cengiz GÜNGÖR' den oluşan PAK heyeti, geçtiğimiz hafta açılan İBDF' yi(İstanbul Batman Dernekleri Federasyonu) ziyaret etti. 

PAK heyetini Federasyon başkanı  Recep Taşkiran'nın yanısıra Batman Petrol Spor Taraftarları Dernek Başkanı Savaş Özalp ve Güngören Batmalılar Dernek Başkanı Mesut Samsur karşıladı.

 Derneğin kuruluşunu kutlayan PAK Gn. Bşk Yardımcısı Kasım ERGÜN, İstanbul'da milyonlarca Kürd'ün yaşadığını hatırlatarak, Kürdlerin yaşadıkları alanda örgütlü olmaları gerektiğini belirlerek birbirilerine sahip çıkmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

ERGÜN, konuşmasının devamında ise İstanbul'da yaşayan Kürdlerin dil ve kültürlerine sahip çıkarak, yerel yöneticilerle ilişkiye geçip bu tür sorunları çözmeleri gerektiğini ve derneklerin ve partilerin arka bahçesi olmamasını ifade etti. 

 Federasyon Başkanı Recep TAŞKIRAN'da söz alarak PAK heyetine Teşekkür ettiğini, derneğin siyasi fark gözetmeksizin her Batmanlı'nın hizmetinde olacağını ve mümkün olduğunca hizmet edeceğini söyledi. 

 Görüşme olumlu bir atmosferde geçti ve her iki taraf memnuniyetini dile getirdi.

Rûpela Nû / İstanbul

img-20210828-wa0006.jpgimg-20210828-wa0005.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.