PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik Yerel Seçim Çalışmaları İçin Muş’taydı.

PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik Yerel Seçim Çalışmaları İçin Muş’taydı.

PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PAK Genel Başkan Yardımcısı N. Timur ve PAK MYK üyesi M. Kalhan, Yurtsever Demokrat İttifak'ın 31 Mart Yerel Seçimleri için Muş’ta yapılacak çalışmalarının başlatılması için bir toplantı gerçekleştirdi.

A+A-

PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PAK Genel Başkan Yardımcısı Nurullah Timur ve PAK MYK üyesi Mustafa Kalhan, 18 Ocak 2019 günü Yurtsever Demokrat İttifak'ın 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Muş’ta yapılacak çalışmalarının başlatılması için bir toplantı gerçekleştirdi.

Mustafa Özçelik Yurtsever ve Demokrat İttifak'ın yerel seçimlere yönelik genel çalışmaları hakkında PAK’ın Muş’taki yönetici ve üyelerine bilgi verdi.


Toplantıda Muş ve ilçelerinde yerel seçimlere katılım için izlenecek yol haritası ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.Muş’ta ve bazı ilçelerinde bağımsız adaylarla seçimlere katılımın gerekliliği ve bu yönde önemli bir potansiyelin varlığı , ortak tespit ve görüş olarak öne çıktı.


Yapılan çok yönlü değerlendirmelerden sonra, Yurtsever Demokrat İttifak'ın Muş Komisyonu’nun oluşturulması ortak görüşüne varıldı. Bu amaçla da Muş’taki en geniş aydın, siyasetçi ve toplumda karşılığı olan şahsiyetlerle ilişkiye geçilmesi ve geniş kapsamlı bir Komisyonun oluşturulması kararı alındı.

Toplantıda ayrıca seçimler için çalışma programı hakkında görüş ve öneriler dile getirildi.


Ayrıca Muş Belediye Başkanlığı ve Muş ilçe belediyeleri için gösterilecek adayların en kısa zamanda belirlenmesi için kararı alındı.

mus2-001.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.