'Mücella Demir’i cezaevi firarisi eşi katletti'

'Mücella Demir’i cezaevi firarisi eşi katletti'

Bağlar ilçesinde oturduğu evde silahla vurulan Mücella Demir’in, cezaevi firarisi olan eşi tarafından katledildiği ileri sürüldü.

A+A-

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi'nde yaşayan Mücella Demir'i (34) katleden erkeğin, cezaevi firarisi eşi olduğu ileri sürüldü. Dün yaşanan olayda, silah seslerinin geldiği 946. Sokağa giden polisler, Mücella Demir'i yaşadığı evde ateşli silahla vurulmuş halde buldu. Ağır yaralı olan Demir, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

 

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Demir’in evli olduğu erkek tarafından sistematik işkence gördüğü, söz konusu erkeğin kısa bir süre önce cezaevine girdiği ve daha sonra firar ettiği iddia edildi. 

 

İŞKENCE SOKAĞA TAŞINDI

 

Son 3 ay boyunca 6 çocuğu ile evden çıkmayan Demir’in, evli olduğu erkek tarafından sürekli darp edildiği ve bu olayın çoğu zaman sokağa taşındığı, komşuların yaşanan işkenceye tanık oldukları öğrenildi. Demir cinayeti ile ilgili konuşan komşuları, eşi tarafından işkence uygulandığını, son olarak ateşli silahla vurduğunu belirtti. 

 

Öte yandan Demir yaralı haldeyken çağrılan ambulansın, yaklaşık bir saat sonra geldiği belirtildi. 

 

CİNAYET SONRASI KAYIPLARA KARIŞTI

 

Cinayetten sonra olay yerinden kaçan erkeğin, kayıplara karıştığı öğrenildi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.