Kürtçe ‘Îşev’ dizisinden sonra ‘MiGoo’ geliyor

Kürtçe ‘Îşev’ dizisinden sonra ‘MiGoo’ geliyor

.

A+A-

Kürtçe internet dizisi "Îşev"in kadrosu, yeni bir projeyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Üniversite öğrencilerinin yaşamlarını konu alacak olan "MiGoo" isimli yeni dizinin çekimlerine başlandı. 

"MiGoo"nun ilk bölümünün çekimlerinin neredeyse bittiğini belirten dizinin yapımcısı Egît Firat diziyle ilgili, “MiGoo dizisi, 13 bölümden oluşacak. Biraz sit-com tarzında olacak ama ara ara dışardan küçük sahneler de olacak" ifadelerini kullandı. "'Îşev'den sonra yeni bir dizi, yeni bir kadro ve yeni bir format ile izleyicimizle tekrardan buluşacağız” diyen Egît Firat, "MiGoo"nun içeriği ve kapsamını Gazete Duvar’a anlattı.

‘DAHA FAZLA KİTLEYE ULAŞACAĞIZ’

Yeni projenin "Îşev"in kitlesini hedeflediğine vurgu yapan Firat, "Daha fazla kitleye ulaşma hedefindeyiz ve bunu başaracağız. İzleyiciler heyecan ve sabırsızlık içerisinde bekliyorlar. Sokaktan geçerken, ‘Neden artık devamı gelmiyor, niçin çekmiyorsunuz’ gibi sorular da alıyoruz sık sık. Sosyal medyadan gelen mesaj etkileşimlerden söz etmiyorum bile... Yeni dizimiz ile tüm sorulara güçlü bir şekilde cevap olacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

‘NEREDEYSE BÜTÜN OYUNCULAR TİYATROCU’

"MiGoo"nun "Îşev"den daha iyi bir dizi olacağını belirten Firat, "Oyuncu sayısı olarak her ne kadar aynıysa da Îşev’e oranla çok daha iyiyiz. Çünkü neredeyse artık kadın oyuncu ararken zorluk yaşamıyoruz ve dolayısıyla tercih hakkımız da çoğalıyor" dedi.

Firat sözlerine şöyle devam etti:

"Senaryo yazarken araştırma yapıyoruz. Bu yüzden bütün Kürt tiyatro oyunlarını izleyerek oyuncuların performansına bakıyoruz ve hangisi dizideki rolleri iyi oynayacağını düşünüyorsak onunla temas kuruyoruz. Neredeyse bütün oyuncular tiyatrocu.”

Ferhat Yaşar / Gazeteduvar

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.