Kuma istemeyen eşini ve kavgaya engel olmaya çalışan kızını katletti

Kuma istemeyen eşini ve kavgaya engel olmaya çalışan kızını katletti

Bir erkek, evli olduğu halde ikinci bir kadınla evlenmesine itiraz eden eşini ve bu tartışma sırasında araya girmek isteyen kızını öldürdü.

A+A-

Haber Merkezi

 

 

Ağrı’nın Patnos ilçesinde B.S. (55) adlı şahıs, aralarında anlaşmazlık bulunduğu belirtilen eşini ve kızını silahla vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan zanlı, jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

 

Patnos'a bağlı Değirmendüzü Köyü'nde dün akşam saat 18.00 sıralarında ikinci evliliğini yapan B.S. (55) adlı şahıs, daha önce ikinci evliliği yaptığı için aralarında anlaşmazlık bulunan eşi S.S. (50) ile tartışmaya başladı. Tartışma esnasında B.S., belinde taşıdığı silahla eşini vurdu. Daha sonra olay esnasında araya girmeye çalışan ve evli olduğu öğrenilen kızı K.K.'yı da (32) aynı silahla vurarak öldürdükten sonra olay yerinden kaçtı.

 

B.S. daha sonra yurttaşların haber vermesi üzerine köye gelen jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Patnos Devlet Hastanesi’nde kaldırılan cenazeler, otopsi işlemleri yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.