Kızıltepe'de Yurtsever Demokrat İttifak Rüzgarı

Kızıltepe'de Yurtsever Demokrat İttifak Rüzgarı

Yurtsever Demokrat İttifak'ın Mardin seçim komisyonu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

Bugün (20.03.2019) Mardin'in Kızıltepe İlçesinde, seçim arabasından yükselen Kürtçe ezgiler eşliğinde Yurtsever Demokrat İttifak'ın Bağımsız Belediye Başkan Adayları Abdulkadir Demir (Mardin) ve Şeyhmus Ünal (Kızıltepe), Buğday Pazarı'nı, Sanayî sitesini ve oto galericileri ziyaret ettiler.

Halkın yoğun ilgisi eşliğinde İttifak'ın amaç ve ilkelerinin tanıtıldığı ve Yurtsever Demokrat İttifak'ın seçim bildirilerinin dağıtıldığı seçim turlarının ardından heyet, HÜDA-PAR Kızıltepe İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

HUDA-PAR Mardin İl Başkanı Burhan Aydın ve Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan ile Genel Başkan Yardımcılarından Mahmut Kılınç tarafından ağırlanan heyette Bağımsız adaylar Demir ve Ünal'ın yanısıra PAK Mardin İl Başkanı Bedran Acar ve PSK yönetici ve üyelerinden Nevzat Tekel, Kemal Yıldırım ve Alaattin Aras da eşlik ettiler. Oldkça verimli geçen görüşmede bağımsız adaylar, destek talebinde bulundular.

 m1.jpgm2.jpgm3.jpgm4.jpgm5.jpgm6.jpgm7.jpgm8.jpgm9.jpgm10.jpgm13.jpgm14.jpgm20.jpgm24.jpgm28.jpgm35.jpgm36.jpgm37.jpgm40.jpgm42.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.