Kasım Ergün: Kürdistani partiler arasındaki ittifak önemli

Kasım Ergün: Kürdistani partiler arasındaki ittifak önemli

PAK Genel Başkan Yardımcısı Kasım Ergün'ün de katılımıyla Almanya'nın Leer kentinde Hevaltî Derneği tarafından bir konferans düzenlendi. Konferansta, Kürdistan'daki konjonktürel durumun yanı sıra 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimler de ele alındı

A+A-

Almanya'nın Leer kentinde Hevaltî Derneği konferans düzenledi.

PAK Genel Başkan Yardımcısı Kasım Ergün'ün de katılımıyla Leer kentinde Hevaltî Derneği tarafından bir konferans düzenlendi. Konferansta, Kürdistan'daki konjonktürel durumun yanı sıra 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimler de ele alındı.

19 Mayıs 2019 Pazar günü, PAK Genel başkan Yardımcısı Kasım Ergün'ün de katılımıyla Leer kentinde Hevaltî Derneği tarafından bir konferans düzenlendi. Konferansta, Kürdistan'daki konjonktürle durumun yansıra 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimler de ele alındı.
Leer'de oturan Kürtlerin büyük bir ilgi gösterdiği konferans Ey Raqip marşı eşliğinde şehitlere saygı ile başladı.
Konferans, Derneğin davetlisi olarak toplantıya iştirak eden PAK Genel Başkan Yardımcısı Kasım Ergün tarafından verildi. 

Konuşmasının büyük bir bölümünü 31 Mart yerel seçimlerine ayıran Sn. Ergün, Yurtsever Demokrat İttifak adıyla yerel seçimlere katılan PAK ve PSK'nin çalışmaları hakkında geniş bilgi verdi. Kürdistani partiler arasındaki ittifakın önemine vurgu yapan Ergün, 'ancak her şey bununla bitmiyor, ciddi zorluklarla karşı karşıya olduğumuzu belirtmek isterim. Üzülerek belirtmeliyim ki işimiz çok zor' dedi. 
Soru ve cevapların ardından konferans sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.