İstanbul, Malatya ve Antep’te 3 kadın öldürüldü

İstanbul, Malatya ve Antep’te 3 kadın öldürüldü

.

A+A-

Bugün İstanbul’da bir kadın eski sevgilisi tarafından, Antep’te bir anne oğlu tarafından ve Malatya’da ise bir kadın eşi tarafından öldürüldü.

Malatya’da kocası tarafından tabancayla vurulan kadın hayatını kaybetti.

Bostanbaşı Mahallesi Çiftlik Caddesi'ndeki bir apartmanda yaşayan Selda T. (38) ile kocası Mehmet T. (40) arasında tartışma çıktı.

Bu sırada eşi tarafından tabancayla başından ağır yaralanan Selda T, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen ve “uyuşturucu madde, yaralama, tehdit, ailenin korunması” suçlarından 38 suç kaydı bulunan Mehmet T. ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Zanlı, işlemleri için emniyete götürüldü.

İstanbul’da öğretim görevlisi yakılarak öldürüldü

İstanbul'da özel bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan Aylin Sözer evinde yakılarak öldürüldü. Sözer'in eski sevgilisi cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Öğretim görevlisi Aylin Sözer'in üzerine yanıcı madde döken Kemal Delbe, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı. Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu.

Bu sırada dairede çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürme çalışmasına başladı. Binanın dumanla dolması nedeniyle diğer dairelerde bulunan vatandaşlar ve çocuklar tahliye edildi. Apartmanda kalanların binadan çıkarken yaşadıkları panik ise kameralara yansıdı.

Annesini tüfekle öldürdü

Antep'in İslahiye ilçesinde bir kişi, evde rehin aldığı annesini pompalı tüfekle öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Uğur D. (32) henüz bilinmeyen bir nedenle annesi Vesile D'yi (55) Hacı Ali Öztürk Mahallesi'ndeki evde rehin aldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ve İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş zanlıyı ikna etmeye çalıştı.

İkna çalışmaları sürdüğü sırada zanlı, rehin aldığı annesine pompalı tüfekle ateş etti.

Eve giren özel harekat ekipleri zanlıyı yakaladı. Sağlık ekipleri ise yaptıkları kontrolde başından vurulan anne Vesile D'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.