İstanbul Bağımsız Adayı M. Celal Baykara'dan SES ve Kürt-Kav'a ziyaret

İstanbul Bağımsız Adayı M. Celal Baykara'dan SES ve Kürt-Kav'a ziyaret

İstanbul Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn Av Mehmet Celal Baykara; 11 Mart günü Kürt- Kav’ı (Kürt Kültür ve Araştırma Vakfı) ve 12 Mart günü SES'i ziyaret etti.

A+A-

İstanbul Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn Av Mehmet Celal Baykara; 12 Mart 2019 günü bir grup partili ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte SES (Sağlık Emekçileri Sendikası) Şişli şubesini ziyaret etti.

Kendisi ve arkadaşlarını karşılayan sendika yetkililerine burada bir konuşma yapan Baykara, yetkililerin sorularının eşliğinde geçen konuşmada neden aday olduğunu, seçildiği takdirde nasıl bir belediyecilik anlayışı geliştirip sürdüreceklerine dair bir dizi önemli noktalara değindi.

Baykara "Bugün evrensel ölçeklerde bir belediyeciliğin sadece kentin, trafik, yol, alt yapı, işleri ile sınırlı olmadığını, tüm bunlarla birlikte o kentte yaşayan tüm etnik, inanç, sınıfsal grupların kendini öteki olarak gören tüm kesimlerin kültürlerini yaşama hakkının da yerel yönetimlerin görevleri arasında bulunduğunu" belirtti.

Başta Kürtler olmak üzere tüm grupların Kültür ve inanç haklarına ulaşma noktasında hangi politikaları uygulayacaklarını detayları ile açıklayan Baykara sendika yetkililerine teşekkür ederek sözlerini bitirdi.

Sendika yetkilileri kendisi ve arkadaşlarına bu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

ses1.jpgses2.jpgses3.jpg

Öte yandan İstanbul Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn Av Mehmet Celal Baykara; 12 Mart 2019 günü bir grup partili ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte SES (Sağlık Emekçileri Sendikası) Şişli şubesini ziyaret etti.

Sendika yetkilileri kendisi ve arkadaşlarına bu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Sn Baykara ve arkadaşlarını Kürt-Kav Başkanı Sn Füsun Kılıkap ve Vakıf yöneticilerinden Abdurrahim Delı, Faruk Durre, Emin Eren ve Semra Arcan Gökçen karşıladı.

Kürt-Kav Başkanı Sn Füsun Kılıçkap Sn Baykara’nın Vakıflarını ziyaret etmesinden dolayı çok memnun olduklarını Kürt ve Kürdistan davasına bir ömür adayan Sn Baykara’yı çıktığı bu anlamlı yolda kendisine başarılar dilediğini söyledi.

Sn Baykara Kürt- Kav Başkanı Füsun Kılıçkap ve yönetimine teşekkürle sözlerine başlayarak, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına Bağımsız Adaylığını koymasındaki amacı Kürtler ve ötekilerin 31 Mart 2019da yapılacak olan mahalli seçimlerinde seçeneksiz bırakmak istemediğini” söyledi.

Kürt-Kav başkanı ve Yönetimi Sn Baykara ve arkadaşlarına Vakfın kapısına kadar eşlik ederek uğurladılar.

kurtkav2.jpgkurtkav3.jpgkurtkav4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.