HÜDAPAR'dan Diyarbakır’da PAK'a Ziyaret

HÜDAPAR'dan Diyarbakır’da PAK'a Ziyaret

.

A+A-

HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Sayın Şeyhmus Tanrıkulu, HÜDAPAR Hewler Temsilcisi Sayın Samed Yalçın, HÜDAPAR Diyarbakır İl Başkanı Sayın Faruk Dinç, HÜDAPAR Diyarbakır İl Sekreteri Sayın Mücahit İleri, HÜDAPAR İl Yöneticisi Sayın Ferdi Teker’den oluşan HÜDAPAR heyeti 08.12.2022, perşembe günü Diyarbakır’da PAK’ı ziyaret etti.

PAK Genel Başkan Yardımcıları Sayın Nurullah Timur ve Sayın Vahit Aba, PAK Basın Sözcüsü Sayın Hanifi Turan HÜDAPAR heyetini karşıladılar.

HÜDAPAR Heyeti , HÜDAPAR’ın 10. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Diyarbakır’da düzenlenecek etkinliğe PAK’ı davet etti ve HÜDAPAR ve PAK Genel Başkanları’nın uygun bir zamanda görüşmeleri yönündeki istemlerini dile getirdi.

PAK heyeti de bu ziyaret ve HÜDAPAR’ın 10. Kuruluş yıldönümü etkinliği için yapmış oldukları davet için HÜDAPAR heyetine teşekkürlerini sundu ve her iki parti genel başkanlarının görüşmeleri yönündeki istemi de PAK Genel Başkanı Sayın Mustafa Özçelik'e ileteceklerini dile getirdi.

HÜDAPAR ve PAK heyetleri Türkiye ve Kürdistan’daki gelişmelere dair görüşlerini dile getirdiler.

Her iki heyet de, iki parti arasındaki diyalog ve ilişkilerin süreklileştirilmesinin ve güçlendirilmesinin önemine dikkat çektiler.

HÜDAPAR ve PAK heyetleri arasındaki görüşme olumlu bir atmosferde gerçekleşti.

08.12.2022

PAK Basın ve İletişim Bürosu

2-165.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.