HDP Berhem Salih'le Görüştü

HDP Berhem Salih'le Görüştü

Görüşmede Kürt sorununun çözümü ve bölgesel sorunlar üzerinde durulduğu belirtiliyor.

A+A-

HDP heyeti Kürdistan Bölgesel Yönetimi ziyareti kapsamında bugün Irak Cumhurbaşkanı Dr. Berhem Salih ile bir araya geldi. Görüşmede Kürt sorununun çözümü ve bölgesel sorunlar üzerinde durulduğu belirtiliyor.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli başkanlığında, DTK Eş Başkanı ve HDP Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk, Grup Başkanvekili ve HDP Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan, Eş Genel Başkan Yardımcısı Nazmi Gür, Dış İlişkiler Komisyonu Eş Sözcüsü ve Batman Milletvekili Feleknas Uca ve Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer’den oluşan heyet Kürdistan Bölgesel Yönetimi ziyaretine devam ediyor. Heyet bugün Süleymaniye’de Irak Cumhurbaşkanı Dr. Berhem Salih ile bir araya geldi.

Görüşmede Irak Cumhurbaşkanı Dr. Berhem Salih’e, Irak Parlamentosu YNK Grubu Başkanı Ciwan Ihsan, YNK Yönetim Kurulu Üyesi Nermin Osman, Irak Cumhurbaşkanı Danışmanı Salar Mehmud eşlik etti.

Berhem Salih, HDP heyetini “Sizleri babamın Süleymaniye’deki evinde karşılamak istedim. Süleymaniye’deki bütün görüşmelerimi bu evde yapıyorum. Ziyaretinizden mutluluk duydum. Hoş geldiniz” sözleriyle karşıladı. Basına kapalı yapılan görüşmede bölgesel sorunlar başta olmak üzere, Kürt sorunun çözümü, ulusal birlik gibi temel konular ele alındı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.