Feyyaz Ekmen Gap Gazatesi'ndeydi

Feyyaz Ekmen Gap Gazatesi'ndeydi

Bugün (12.03.2019) Batman Bağımsız Belediye Başkan Adayı M. Feyyaz Ekmen, Gap Gazetesi'ni ziyaret etti.

A+A-

Yurtsever Demokrat İttifak'ın Batman Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Feyyaz Ekmen bugün Yurtsever Demokrat İttifak'tan bir heyetle Gap Gazetesi'ni ziyaret etti.

Kürdistan Özgürlük Partisi (PAK) Genel Başkan Yardımcısı Kasım Ergün, PAK Batman İl Başkanı Aziz Özdemir ve PAK Yöneticilerinden Meryema İnal, Gap Gazetesi Sahibi Mansur Obut tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Burada kısaca belediyecilik anlayışlarından söz eden Ekmen, belediyecilik hizmetleri, halkın ihtiyaçları ve çokdilliliğe ve katılımcı belediyecilik anlayışına özellikle vurgu yaptı.

PAK Genel Başkan Yardımcısı Kasım Ergün ise, Yurtsever Demokrat İttifak'ın amaç ve anlayışı hakkında bilgi verdikten sonra Kuzey Kürdistan'ın gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretlerinden ötürü Ekmen ve beraberindeki heyete teşekkür eden Obut, M. Feyyaz Ekmen'e çalışmalarında başarılar diledi.

gap2.jpg

 

Gazete ziyaretinin ardından Gap Mahallesi Salı Pazarı'nda Yurtsever Demokrat İttifak'ın seçim bildirilerini dağıtan Ekmen ve beraberindeki heyet, pazarcı ve esnaf tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

gapbazar1.jpggapbazar2.jpggapbazar3.jpggapbazar4.jpggapbazar5.jpggapbazar6.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.