Evlenmelerine müsaade edilmeyince intihar ettiler

Evlenmelerine müsaade edilmeyince intihar ettiler

İran'ın Huzistan Eyaleti'nde evlenmelerine müsaade edilmeyen genç çift birlikte nehre atlayarak intihar etti. Çiftin cansız bedeni sudan çıkartılırken ellerinin birbirine bağlı olması yürekleri dağladı.

A+A-

Haber Merkezi - Olay Huzistan Eyaleti'nin Mescid-i Süleyman kentinde yaşandı.  Birbirlerini seven Behzat (22) ve Zeynep  (18) evlenmek istediklerini ailelerine bildirmiş ancak aileler buna izin vermediği için Mescid-i Süleyman şehrinde bulunan Gudar nehrine atlayarak intihar etti.

İran Kızılay’ı  Mescid-i Süleyman Müdürü Hüseyin Molyi olayın dün gerçekleştiğini belirterek, “Bölge sakinleri iki genci birlikte intihar ettiklerine görmüş kurtarmaya çalışmışlar ancak çabaları sonuçsuz kalmış daha sonra, Kızılay can kurtaran ekiplerini olaydan haberdar etti. Cankurtaran ekiplerimiz olay yerine mümkün olan en kısa sürede gitti ancak maalesef Behzat ve Zeynep’i kurtaramadık” dedi.

Kızılay ekiplerinin yardımıyla Behzat ile Zeynep’in cansız bedenleri sudan çıkartıldı. Genç çiftin cansız bedenleri tekneye alınırken ellerinin birbirine bağlı olması dikkatlerden kaçmadı.

Akrabalarının aktardıklarına göre, Behzat ile Zeynep çifti evlenmek istedi ancak aileleri buna karşı çıktı.

İki gencin ellerini birbirine bağlayarak nehre atlayarak yaşamlarına son vermesi, ailelerini şoka sokarken, köylüler de büyük üzüntü yaşadı.

Talihsiz aşıkların cesetleri otopsi yapılmak üzere Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.