Eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar kendini yakmak istedi

Eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar kendini yakmak istedi

.

A+A-

Şanlıurfa Adliyesi önünde 578 gündür “adalet nöbeti” tutan Şenyaşar ailesiyle polis arasında barikat gerginliği yaşanırken, Emine Şenyaşar kendini yakmak istedi.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren ve saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar ile 9 Mart'tan beri Urfa Adliyesi önünde adalet nöbeti tutan Emine Şenyaşar kendini yakmaya çalıştı.

POLİS İZİN VERMEDİ, GERGİNLİK ÇIKTI

Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar'ın başlattığı 'adalet nöbeti' Şanlıurfa Adliyesi önünde 578 gündür sürüyor.

Şanlıurfa Adliyesi önünde dün Şenyaşar ailesi, polisin aynı noktada nöbetlerini sürdüremeyeceklerini söylemesi üzerine aileyle polis arasında gerginlik yaşanmıştı.

Adliye önündeki gerginlik bugün de devam etti. Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar’ın gün boyu beklediği alan bugün polis bariyerleri ile çevrildi.

ELBİSESİNİ YAKMAYA ÇALIŞTI

Nöbet yerine girmek isteyen Şenyaşar ailesine izin verilmeyince gerginlik yaşandı.

Çıkan gerginlikte polis ekipleri Ferit Şenyaşar’ı alandan çıkarırken, Emine Şenyaşar ise duruma tepki gösterdi. Acılı anne daha sonra kaldırımda Kürtçe ağıtlar yakarken kendini yakmak istedi.

Tutuşturduğu kağıtla elbisesini yakmak isteyen Emine Şenyaşar’ı fark eden çevredekiler, kağıdı söndürdü ve kadının elinden çakmağı aldı. Çevredekiler Şenyaşar’ı sakinleştirmeye çalıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.