Erdoğan, TÜSİAD’ı ‘terör’ ile suçladı

Erdoğan, TÜSİAD’ı ‘terör’ ile suçladı

.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Meclis’teki haftalık grup toplantısında konuştu. Erdoğan, grup toplantısında TÜSİAD’ı hedef aldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Meclis’teki grup toplantısında konuştu. TÜSİAD’ı “Ey TÜSİAD’ın başına gelen beyefendi; dış politikada bize ders veremezsin. Sen çıraksın, kalfa bile olamadın. Önce haddini bil. Sokaklarında terör örgütleri cirit atarken biz onlara kapılarımızı mı açacağız. Ey TÜSİAD siz onların yanında yer alabilirsiniz, biz şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Bunu bilesiniz.” sözleriyle hedef alan Erdoğan, gündemine 6’lı muhalefet, THY, ve 2023 seçimlerini aldı.  

Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

“Konuşmamın hemen başında tüm gençlerimize bir müjde vermek istiyorum. Bir süredir üzerinde çalıştığımız ve kamuoyunda öğrenci affı diye bilinen teklifi önümüzdeki günlerde Meclisimizin takdirine sunuyoruz. Teklif, yüksek lisans, lisans, doktora seviyesinde ve okulu bırakmak zorunda kalan öğrencilere belirli şartlarda okullara dönüş yolunu açıyor.

Millet eski CHP’den ne gördü ki yenisinden görsün

Savunma sanayimizi dışa bağımlı hale getiren, 2. Dünya Savaşı sonrası kurulan küresel yönetim sisteminde ülkemizin hak ettiği konumda yer almasını sağlayamayan bu parti bize ders veremez. Kılıçdaroğlu ‘CHP eski CHP değil’ diyor. Millet bunların eskisinden ne hayır gördü ki yenisinden hayır beklesin. Kendi içlerindeki Rum, Yunan, FETÖ sevdalısı beşinci kol elemanlarını temizlesinler.

“Sokaklarında terör örgütleri cirit atarken biz onlara kapılarımızı mı açacağız”

NATO konusunda İsveç ve Finlandiya net adımlar atana kadar duruşumuzu değiştirmeyeceğiz. Ey TÜSİAD’ın başına gelen beyefendi; dış politikada bize ders veremezsin. Sen çıraksın, kalfa bile olamadın. Dün bir, bugün iki. Önce haddini bil. Bunlar da akıllarını başlarına almadıkları sürece iktidarın kapısından içeri giremezler. Biz İsveç, Finlandiya neden bunlara tavır alıyoruz. Sokaklarında terör örgütleri cirit atarken biz onlara kapılarımızı mı açacağız. Ey TÜSİAD siz onların yanında yer alabilirsiniz, biz şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Bunu bilesiniz. Almanya’da caddelerde terör örgütleri yürüyüşler yapıyorlar. Sizden önce gelen ağa babalarınız da aynı kafadaydılar, görüyorum siz de aynı kafadasınız. TÜSİAD bu gidişiyle devam ederse bu iktidarın kapısını hiç çalmasın. Sizler aynı merkezden idare ediliyorsunuz. CHP.. Oradan neyi sufle ediyorlarsa siz de aynı şekilde konuşuyorsunuz. Bu kapı yerli ve milli duruş sergileyene açıktır, sergilemeyene kapalıdır.

“Turkish Airlines değil Türk Hava Yolları”

Dünyada ülkemizin adını Turkey’den Türkiye’ye dönüştürme adımını başarıyla hayata geçirirken milli havayolumuz da uluslararası uçuşlarını Turkish Airlines değil Türk Hava Yolları ismiyle yapacaktır. Bu kadarı öküz altında buzağı arayanlara herhalde yeter.

“Milletin 20 yıllık kazanımlarına sahip çıkacağız”

2023 seçimlerini zaferle neticelendirmeliyiz. Milletin 20 yıllık kazanımlarına sahip çıkacak, hem de 2053 vizyonumuzu güçlendirecek bir başarı kazanmış olacağız. 2023’ten sonra da 23 milyon üye hedefiyle daha çok çalışacağız. 2023 seçimleri için geri sayımın başladığını söyleyebiliriz. Muhalefet erken seçim lafları etmeyi sürdürüyorsa da seçim takvimi kendi mecrasında ilerliyor. Muhalefetin erken seçim falan istediği yok. Bir masa kurmuşlar ama buradan çıkan hiçbir siyaset, karar, irade mevcut değil.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.