Erdoğan, harekat için tarih verdi

Erdoğan, harekat için tarih verdi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yayınladığı bayram mesajında, "Ağustos'ta zaferlerin halkasına yenisini ekleyeceğiz" ifadesini kullandı.

A+A-

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yayınladığı bayram mesajında, "Ağustos'ta zaferlerin halkasına yenisini ekleyeceğiz" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "İnşallah bu Ağustos'ta da tarihimizin zaferler halkasına bir yenisini daha ekleyeceğiz" dedi.

Türkiye'yi durdurmaya çalışanların hüsrana uğratılacağını söyleyen Erdoğan, "Ülkemizi terör örgütlerinin saldırılarından ekonomik tuzaklara kadar nice sinsi yöntemle durdurmayı planlayanları önümüzdeki dönemde de hüsrana uğratmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

"Fırat'ın doğusuna gireceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta yaptığı açıklamada "Fırat'ın doğusuna gireceğiz" demişti. Erdoğan, "Afrin'e, Cerablus'a, El-Bab'a girdik. Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz bunu Rusya ve ABD ile paylaştık. Biz bir yere kadar sabrederiz. Bu sabrın da bir süresi var" ifadelerini kullanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.