Diyarbakırspor’a büyük saygısızlık!

Diyarbakırspor’a büyük saygısızlık!

.

A+A-

Diyarbakır Yenişehir İlçe Spor Müdürlüğü, Diyarbakırspor takımın idman yapacağı saatte sahayı başka bir kulübe tahsis etti. Skandal uygulama karşısında Diyarbakırspor Kulübü yazılı bir açıklama yaptı.

Diyarbakırspor Kulübünden yapılan yazılı açıklama şöyle, “Tarihi 1968'e dayanan ve bölgenin en köklü kulübü olan Diyarbakırspor'umuza Yenişehir İlçe Spor Müdürlüğü tarafından yapılan skandallar hakkında zorunlu açıklama yapma gereği duyduk. 

Takımımızın idman yaptığı Seyrantepe Spor tesislerinde bugün, "öncesinden programımızı bildirmemize rağmen" idman sahası çeyrek finalde karşılaşacağımız şehrimizin temsilcilerinden Bağlar Belediyespor'a tahsis edilmiş ve takımımız zor durumda bırakılmıştır.

idman.jpg

Geçtiğimiz haftalarda yine idman yapacağımız gün, idman sahasına takımımız alınmamış, gerekçe olarak da Diyarbakır Masterlar Derneğine ücretini ödedikleri için sahanın tahsis edildiği belirtilmiştir.

Daha öncede defalarca idman sahalarını kulübümüze açmayan ve oyuncularımızın tellerden atlayarak idman sahasına girmesine sebep olan Yenişehir İlçe Spor Müdürlüğünün ne yapmaya çalıştığını anlamakta güçlük çekiyor ve bu skandallara artık bir son vermesini temenni ediyoruz.

Her ne kadar açıklama yapmak istemesek bile, kritik haftalara girdiğimiz bu süreçte artık bu yapılanlar da art niyet aradığımızı belirtmek istiyor ve Diyarbakırspor'a yapılan bu saygısızlıkları değerli spor kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz” ifadelerine yer verildi. 

(Tigris Haber)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.