Diyarbakır'da parçalanmış ceset bulundu

Diyarbakır'da parçalanmış ceset bulundu

Diyarbakır'da, bir apartmanın 4'üncü katındaki dairenin kapısının önüne bırakılan karton kutuda, 50- 55 yaşlarında olduğu tahmin edilen kimliği belirsiz erkeğin parçalanmış cesedi bulundu.

A+A-

Olay, gece saatlerinde Peyas Mahallesi'nde meydana geldi.

Apartmanın 4'üncü katındaki dairenin önüne bırakılan karton kutadan kan aktığını görenler, durumu bina sakinlerine anlattı.

Kutuyu açan bina sakinleri, parçalanmış erkek cesedi görünce polise haber verdi.

İhbarla gelen polis ve sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından parçalanmış 50-55 yaşlarındaki kimliği belirsiz erkeğe ait cesedi, otopsi ve kimlik tespiti için Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Yapılan araştırmada, cesedin karton kutunun önüne bırakıldığı dairede yaşayan Recep Ürkek’e ait olduğu ortaya çıktı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından oluşturulan özel ekip, bölgedeki MOBESE görüntülerinden Recep Ürkek’in eşi H.Ü. ve V.Ö.’nün cinayetin ardından birlikte evden ayrıldığını saptadı. 2 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, H.Ü. ve V.Ö.’yü yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Recep Ürkek’in vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğü saptandı. H.Ü. ve V.Ö.’nün hayatını kaybeden Recep Ürkek’in cesedini atmak için karton kutuya koyduğu, yakalanacaklarını da anlayınca dairenin önüne bırakıp kaçtıkları tespit edildi. Gözaltına alınan 2 şüphelinin sorgularının sürdüğü bildirildi.

(DHA)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.