Diyarbakır’da PAK ve Kürdistani Partiler Arasında Bayram Ziyaretleri

Diyarbakır’da PAK ve Kürdistani Partiler Arasında Bayram Ziyaretleri

Kurban bayramı münasebetiyle, Diyarbakır’da Kürdistani partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.

A+A-

12.08.2019 günü PAK MYK üyeleri Vahit Aba, M.Ali Yılmaz, PAK PM üyesi Kutbettin Yıldız ve PAK Diyarbakır İl teşkilatı Yöneticisi Mehmet Bilen’den oluşan PAK heyeti HAKPAR’ı ziyeret etti. HAK-PAR Genel Başkanı Refik Karakoç, Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çelebi ile Sılhatin Yalçın, Behçet Tektekin, Ahmet Kaymak, Ahmet Geçer ve parti üyeleri PAK heyetini karşıladılar.


 

Yine Vahit Aba, M.Ali Yılmaz, Kutbettin Yıldız ve Mehmet Bilen’den oluşan PAK heyeti 12.08.2019 günü PSK’ye bayram ziyaretinde bulundu. PSK Genel Başkan Yardımcısı Zülküf Baran ile Vedat Dede, Hidayet Fidan, Azmi Çapa ve bir grup PSK üyesi’nden oluşan PSK heyeti PAK heyetini karşıladı.


 

12.08.2019 günü Zülküf Baran, Vedat Dede, Hidayet Fidan, Azmi Çapa ve bir grup PSK üyesi’nden oluşan PSK heyeti PAK’ı ziyaret etti. Hanifi Turan, Mustafa Kalhan, Vahit Aba, M.Ali Yılmaz,Abdullah Polat, Kutbettin Yıldız, Mehmet Bilen ve çok sayıda PAK yönetici ve üyesi PSK heyetini karşıladı.


 

13.08.2019 günü Berin Eren, Paşa Akdoğan, Ahmet Kaymak, Vasıf Kahraman, Behçet Tektekin’den oluşan HAKPAR heyeti PAK’a bayram ziyaretinde bulundu. Hanifi Turan, Mustafa Kalhan, Vahit Aba, M.Ali Yılmaz, Kutbettin Yıldız, Abdullah Polat, Mehmet Bilen ve çok sayıda PAK yönetici ve üyesi HAKPAR heyetini karşıladı.


 

HÜDA PAR’a TAZİYE ZİYARETİ


 

PAK ve PSK ortak heyeti 12.08.2019 günü , HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un vefatı sebebiyle, Diyarbakır’da HÜDAPAR’a taziye ziyaretinde bulundular ve bayramlarını kutladılar.PAK adına, Hanifi Turan, Faiz Eşin, Mustafa Kalhan, Vahit Aba, Mehmet Ali Yılmaz, Abdullah Polat, Mehmet Bilen; PSK adına da Vedat Dede, Hidayet Fidan, Azmi Çapa başsağlığı ziyaretinde hazır bulundular. Şerif Karakurt da PAK ve PSK heyetiyle birlikte HÜDAPAR’a taziye ziyaretinde yer aldı. HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut ve HÜDAPAR yöneticileri PAK ve PSK heyetini karşıladılar.

 

1-015.jpg

6-020.jpg

5-024.jpg

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.