Diyarbakır’da kadın cinayeti!

Diyarbakır’da kadın cinayeti!

.

A+A-

 Diyarbakır'da 71 yaşındaki Şehmuz A’nın. dini nikahla 25 yıldır birlikte yaşadığı 46 yaşındaki Şirvan Dönmez'i bıçaklayarak öldürdüğü bildirildi. Olayın ardından teslim olan Şehmuz A. ilk ifadesinde, cinayeti kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmanın ardından işlediğini söyledi.

DHA’nın haberine göre, Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 13 Mayıs'ta saat 03.00 sıralarında merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde Şehmuz A., 3 çocuğunun annesi dini nikahla birlikte yaşadığı Şirvan Dönmez ile nedeniyle tartıştı.

Tartışmanın ardından Şirvan Dönmez uyumaya gittiği sırada Şehmuz A., mutfaktan aldığı bıçak alarak uyuyan kadını 5 yerinden bıçakladı.

Annelerinin sesine uyanan çocuklar, polise haber verdi. İhbar üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, Şirvan Dönmez'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Dönmez'in cansız bedeni otopsi için hastane morguna götürülürken, olayın ardından kaçan Şehmuz A. ise bir süre sonra polis merkezine gidip teslim oldu.

Şehmuz A., ilk ifadesinde cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini öne sürdü.

Soruşturmanın ardından adliyeye sevk edilen Şehmuz A., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Şirvan Dönmez'in cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.