Diyarbakır Valisi 'ucube' heykellere sahip çıktı

Diyarbakır Valisi 'ucube' heykellere sahip çıktı

.

A+A-

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi kayyumu Münir Karaloğlu, tepkilere neden olan figürlere sahip çıktı.

Kayyum yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi havalimanı yolu üzerindeki kavşakta peyzaj çalışması yaptı. Bu kapsamda kavşağın farklı yerlerine hasır bilezik, karpuzun içerisinde yer alan çocuk, halay çeken folklor ekibi ve kadayıf tepsisini gösteren kişi “heykelleri” yerleştirildi. Büyükşehir’in gündem olan düzenlemesine vatandaşlar tepki göstermişti.

Bebekleri ayırmayın

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi başkanvekili Münir Karaloğlu, tepki toplayan figürleri savundu. Dün katıldığı bir etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karaloğlu, “Bırakın Diyarbakır'da karpuz tartışılsın, bırakın Diyarbakır'da güzellikler tartışılsın. Arzumuz isteğimiz budur.  Akşamki tartışmaların Diyarbakır'a bir zararı yok faydası var. Eğer gerçek fotoğraflarla beraber karşılaştırırsanız gerçeğe çok uygun olduğunu görürsünüz. Bebeğin Diyarbakırlısı, Vanlısı, Rizelisi olmaz. Bebeklerin hepsi aynıdır. Dünyanın bütün bebekleri masumdur ve birbirlerine benzerler. Ne olur bebekleri de ayırmayın” şeklinde konuştu.

İki dişi var

Bir gazetecinin ‘bebeğin yaşı büyük değil mi’ sorusunu yanıtlayan Vali Karaloğlu, “Yaşı büyük değil, iki tane dişi var nasıl yaşı büyük olacak” yanıtı verdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.