Demirtaş'ın anne ve babası kaza yaptı

Demirtaş'ın anne ve babası kaza yaptı

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş, babası Tahir Demirtaş ile iki kayınbiraderi ve eniştesinin de içinde bulunduğu araç Çorlu yakınlarında trafik kazası yaptı.

A+A-

Haber Merkezi- Özkan Yalğı idaresindeki 34 ZN 6617 plakalı VIP minibüs, Avrupa Otoyolu Velimeşe mevkisinde, sağ arka lastiğinin patlaması sonucu bariyerlere çarptı. Kazada, Demirtaş’ın babası Tahir (73),  annesi Sadiye Demirtaş (67), kız kardeşi Şadiye Buluttekin (37), kayınbiraderleri Mehmet ve Süleyman Akkaya, eniştesi Fesih Türkmen ile Rami Türkmen, Tahir Elçi Yalğı ve Özkan Yalğı yaralandı.

Selahattin Demirtaş’ın kardeşi Aygül Demirtaş şu açıklamayı yaptı: “Ailem, görüş için Edirne Cezaevi’ne giderken trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırıldılar. Sağlık durumları iyi. Müşahade altında tutuluyorlar.”

İçinde HDP Eş Genel Başkan Sezai Temelli ve Pervin Buldan’ın da yer aldığı partili heyet, Çorlu’ya giderek yaralıları ziyaret etti.

Selahattin Demirtaş’ın kuzeni Elif Demirtaş, sosyal medya hesabından olayla ilgili şu paylaşımı yaptı: “Demirtaş’ın ailesi şans eseri ciddi bir kaza atlattı. Hepsi hastanede ve müşahede altında tutulacak. Bu tatile giderken olan bir kaza değildi. Üç yıldır, havaalanı olmayan, Diyarbakır’a en uzak şehirde rehin tutulan hasta evlatlarını ziyarete giderken oldu. Bu da kalsın divana!”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.