Çarpel Webiner yayın hayatına başlıyor

Çarpel Webiner yayın hayatına başlıyor

Îlk Kürtçe Webiner,  Çarpel Webiner online toplantı yayınlarına başlıyor.

A+A-

İnternet ortamında Webinar olarak da adlandırılan online toplantı, webkonferans, seminer ve eğitim platformu olan Çarpel Webîner, online toplantılarına başlıyor.

Çarpel Webiner’de siyasi ve kültürel tartışma ve seminerler duzenlenecek. Bunlar Kürtçenin Kurmancî ve Kirmanckî/Zazakî lehçelerınde olacak. Bazı toplantılar, panelistler ve misafirlerin isteğine bağlı olarak başka dillerde de olacaktır.

Çarpel Webiner’de yapılacak etkinlikler  internet  üzerinden Facebook Live ve Youtube Live’da canlı olarak yayınlanacak.

İstiyen kişiler misafir olarak Çarpel Webiner toplantılarına katılabilecek, panelistlere soru sorabilecek  ve kendi görüşlerini dile getirebilecek.

Daha geniş bilgi almak ve toplantılardan haberdar olmak istiyorsanız, lütfen,  Çarpel Webiner’in Facebook grubuna katılınız.  Facebook Grubu link adresi: https://www.facebook.com/groups/646648095891800/

 Online toplantı odalarına nasıl katılabilirsiniz?

Toplantı odalarına hem bilgisayarınızdan hem de akıllı telefonlarınızdan ZOOM uygulaması yardımı ile giriş yapabilirsiniz. Bunun için size toplantıdan önce katılım linki gönderilecektir.

Katılım linki (örnektir) : https.// us02web.zoom.us/j/01234567890  (Link adresi her toplantı için değişiyor)

Bilgisayarınızdan giriş yapmak için size gelen linki tıklamanız yeterli olacaktır. Toplantı odası otomatik olarak açılacaktır.

Akıllı telefonlarınızdan giriş yapmak için  telefonunuza ZOOM uygulamasını indirmeniz gerekecektir.

Aşagıdaki linklerden uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz. Zoom uygulamasını indirdikten sonra yukarıdaki katılım linkinden  toplantı odasına giriş yapabilirsiniz.

...................... ...................... ...................... ...................... ...................... ............

ZOOM yükleme adresi (telefonlar için)

APPSTORE (IPHONE): https://apps.apple.com/us/app/id546505307

ANDROID (SAMSUNG ve diğerleri): https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings

Dipnot: ZOOM uygulamasını sadece bir kere telefonunuza  yüklemeniz yeterli olacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.