Büyükşehir’den tartışmalı ihale!

Büyükşehir’den tartışmalı ihale!

.

A+A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan çocuk parkı, bahçe oyun ekipmanları alım ve montajı ihalesinde değişikliğe gidildi.

TİGRİS HABER - Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan çocuk parkı, bahçe oyun ekipmanları alım ve montajı ihalesinde değişikliğe gidildi. Yerel firmalar, ihaleye iki hafta kala zeynamede yapılan değişikliğe tepki göstererek, ihalenin İzmir’deki firmaya verileceğini iddia etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, 13 Temmuz 2021 tarihinde yapmayı planladığı yaklaşık 12 ila 15 milyon arasındaki 57 kalem çocuk parkı ve bahçe oyun ekipmanları alım ve montaj ihalesinde değişikliğe gitti. İddiaya göre, zeynameye yeni şartlar eklenerek, malzemelerin teknik özellikleri değiştirildi. Bu eklenen şartların İzmir’deki bir firmayı işaret ettiği iddia edildi. İhaleye iki hafta kala zeynamede yapılan değişiklik firmaların tepkisine neden oldu.

Zeyname değişikliğine tepki gösteren bir firma yetkilisi, yapılan değişiklik ile ihalenin İzmir’deki firmanın işaret edildiğini iddia etti.

Yarın yapılması planlanan ihaleye 3 firmanın katılması bekleniyor.

1- Parkfit kent ekipmanları san. Tic Ltd Şti

2-Polfisan Kent mobilyaları san tic Ltd Şti

3-Göktunalı Bilişim Teknoloji AŞ

Bu arada şartnamede özellikli ürün yazıldığı için yerel firmalar ihaleye giremiyor.

(Tigris Haber)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.