Bayramı ortak yaşamın kaynağı yapalım

Bayramı ortak yaşamın kaynağı yapalım

Kürdistan Bölgesi Başkanı N. Barzani, Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajda, “Kürdistan halkı, dini ve milli bileşenleriyle, bayramları ortak yaşam, hoşgörü, eşitlik ve Kürdistan’ın yüce değerleri ve kültürünün güzel tablosunu oluşturmuştur".

A+A-

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajda, “Kürdistan halkı bütün dini ve milli bileşenleriyle her zaman bayramları ortak yaşam, hoşgörü, eşitlik ve Kürdistan’ın yüce değerleri ve kültürünün güzel tablosunun ispatı haline getirmiştir” dedi.

Neçirvan Barzani, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Barzani, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Kürdistan halkı bütün dini ve milli bileşenleriyle her zaman bayram ve anmaları ortak yaşam, hoşgörü, eşitlik ve Kürdistan’ın yüce değer ve kültürünün güzel tablosunun ispatı haline getirmiştir. Bu bayram ve gelecek bayramların bu kültürün ve insanlık değerlerinin korunmasına vesile olmasını, herkes için birliğin güçlendirilmesi ve gelecekte birlikte çalışmaya teşvik etmesini umut ediyorum.

Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle, onurlu şehit, Enfal ve kahraman peşmerge ailelerini, Allah’ın evini ziyaret eden hacıları, Kürdistan Bölgesi, Irak ve dünyadaki Müslümanları  en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın herkes için hayır ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum.

Herkesten trafik kurallarının uygulanmasında, vatandaş ve turistlerin can güvenliği ile Kürdistan doğasının korunması için yardımcı olmasını istiyorum. Herkese güzel bir bayram ve huzurlu bir tatil diliyorum.

Kurban Bayramınızı tekrar kutluyor ve mutlu yıllar diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.