Basketbolun en büyük efsanelerinden Kobe Bryant helikopter kazasında öldü

Basketbolun en büyük efsanelerinden Kobe Bryant helikopter kazasında öldü

5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasında Kobe Bryant'ın 13 yaşındaki kızı Gianna Maria’nın da öldüğü açıklandı

A+A-

Haber Merkezi- ABD’de magazin basınının önemli kuruluşlarından olan TMZ’nin son dakika olarak geçtiği habere göre; Kobe Bryant, Kaliforniya'da helikopter kazasında hayatını kaybetti.

NBA tarihinin efsane isimlerinden biri olan 41 yaşındaki Kobe Bryant, sabah saatlerinde Los Angeles Lakers maçının dönüşünde kendine ait Sikorsky S-76 tipi helikopteriyle geçirdiği kazada kurtulamadı.

Kobe Bryant’ın 13 yaşındaki kızı Gianna Maria’nın da helikopter kazasında hayatını kaybettiği açıklandı.

Kimliği henüz belli olmayan 3 yakını ve 13 yaşındaki kızıyla maçtan dönen efsane ismin helikopteri sis nedeniyle Calabasas yakınlarında bir tepeye çarpıp yere çakıldı ve alev aldı. 

Kobe Bryant'ın da içinde bulunduğu helikopterin sisli bir havada seyahat ettiği ve Kaliforniya'da bulunan Calabasas'ta düştüğü öğrenildi.

Helikopterde kurtulan olmadı

Kimliği henüz belli olmayan 4 yakınıyla maçtan dönen efsane ismin helikopteri sis nedeniyle Calabasas yakınlarında bir tepeye çarpıp yere çakıldı ve alev aldı. Verilen son bilgilere göre Kobe’nin eşi Vanessa helikopterde bulunmuyordu.

T24

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.