Başbakan: Gençler vatanperverlik ruhuyla Kürdistan'ın kalkınmasına öncülük etmelidirler

Başbakan: Gençler vatanperverlik ruhuyla Kürdistan'ın kalkınmasına öncülük etmelidirler

.

A+A-

Başbakan Mesrur Barzani Kürdistan Öğrenciler Birliği ile Kürdistan Demokrat Gençlik Birliği’nin  kuruluş yıldönümleri vesilesiyle her iki birliğin başkanlarını kabul etti.

Başbakan Mesrur Barzani bugün, Başbakanlık Konutu’nda Kürdistan Öğrenciler Birliği ile Kürdistan Demokrat Gençlik Birliği’nin 68. kuruluş yıldönümleri vesilesiyle birliğin başkanları ile bir araya geldi.

Görüşmede Başbakan Mesrur Barzani, 68. kuruluş yıldönümleri vesilesiyle Kürdistan Öğrenciler Birliği ile Kürdistan Demokrat Gençlik Birliği’nin tebrik ederek, her iki gençlik örgütünün değişik dönemlerde Kürdistan halkının devriminde önemli roller üstlendiğini söyledi.

Başbakan Kürdistan Öğrenciler Birliği ile Kürdistan Demokrat Gençlik Birliği’nin görgemli bir tarihe sahip olduğunu ve Kürdistan halkına hizmet eden özverili nice öncüler yetiştirdiğinin altını çizdi.

Başbakan, konuşmasının devamında Kürdistan Öğrenciler Birliği ile Kürdistan Demokrat Gençlik Birliği’nin yaratıcı bir şekilde toplumdaki öncülük rollerini sürdürmelerini isteyerek, vatanperverlik ruhuyla ve döneme denk çağdaş fikirler üreterek Kürdistan’ın kalkınmasına daha fazla hizmet etmeleri gerektiğini kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.