Bahçeli De İmamoğlu’yu Hedef Aldıı!

Bahçeli De İmamoğlu’yu Hedef Aldıı!

Bahçeli, CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'nun görevden alınan belediye başkanlarıyla görüşmesine tepki gösterdi

A+A-

Bahçeli, CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'nun görevden alınan belediye başkanlarıyla görüşmesine tepki gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet BahçeliCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi. “CHP Genel Başkanı dününe küsmüş, çizgisi kırılmış, fikri küflenmiş, Kandil’e çoktan dümen kırmıştır” diyen Bahçeli, “CHP Genel Başkanı yanılıyor, Türkiye’nin temellerini atan bugünkü CHP falan değildir” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun yerlerine kayyım atanan HDP’li belediye eşbaşkanlarıyla görüşmesini “PKK’lilere destek turu” olarak nitelendiren Bahçeli, İmamoğlu içinse şunları söyledi:

“Seçildiğinden beri skandalların göbeğindedir. İstanbul sele maruz kalmışken o Bodrum’da denizdeydi. Hiç kimseyi işten çıkarmayacaktı, neredeyse çıkarmadığı kalmadı. Dahası zam üstüne zamla İstanbullu kardeşlerimizin hayatlarını kararttı. Büyük zaferimizin hemen ertesinde, sanki rövanş alır gibi, PKK’lılara destek turuna çıkması zillettir.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas Kongresi’nin yıl dönümü nedeniyle Twitter hesabından açıklama yaptı.

Bahçeli, paylaşımında “Sivas Kongresi’nde milli onur galip geldi. Manda ve himaye arzusu püskürtüldü. Çok şükür istiklal sancağı altında toplanmanın cesaretiyle uzun, meşakkatli ve muzaffer bir rota çizildi. Ne var ki, Sivas Kongresi’nde yeşeren manda ve himaye damarı bugünkü CHP’de aynısıyla yaşıyor” ifadelerine yer verdi.

 

ekran-goruntusu-3452.png

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.