Amedspor’dan taraftara çağrı

Amedspor’dan taraftara çağrı

.

A+A-

Amedspor Yönetimi, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Ankara Demirspor maçı öncesi taraftara destek çağrısında bulundu.

 TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Amedspor 23. Hafta maçında Ankara Demirspor’u konuk edecek.  Karşılaşma öncesi Amedspor Yönetim Kurulu, yaptığı yazılı açıklama ile taraftara çağrıda bulundu.

Desteğe çağırıyoruz

“Haydi Amedsporlu Takımını Yalnız Bırakma” başlığı ile yapılan açıklamada, “ Yönetim kurulumuz, Ankara Demirspor ile Pazar günü saat 13.00'te oynayacağımız önemli maçın biletlerini 1 TL olarak belirlemiştir. Bu vesileyle başta Diyarbakırlı hemşerilerimiz olmak üzere bölgemizdeki tüm taraftarlarımızı Diyarbakır Stadyumu’nda oynayacağımız maçımıza davet ediyor, desteğe çağırıyoruz. Gelin Pazar günü Amedspor’umuzu sahiplenerek Fair Play çerçevesinde takımımıza destek olalım” ifadelerine yer verildi.

Hazırlıklar sürüyor

Öte yandan Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Amedspor çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Kırşehir Belediyespor ile 1-1 kalan Amedspor 30 puanla 3. Sırada bulunurken, Anakara Demirspor ise 27 puanla 7. Sırada bulunuyor. 

(Tigris)

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.